Referencer

Tak fordi du ser mennesket bag, og ikke blot fedtdepoterne

Så gik mit halve år hos @degodevaner Michelle, du har lært mig, at det er ok at miste fokus for en stund, man kan altid komme tilbage igen – bare man ved det grundlæggende. Du har lært mig mere end blot sundere madvaner, og jeg er dig evigt taknemmelig for, hvor jeg er i dag. -8 kg – som dog absolut ikke det vigtigste. Det er alt det andet. Du får mine varmeste anbefalinger – tak fordi du ser mennesket bag, og ikke blot fedtdepoterne.

Pia Kathrine Hjorth Klauber

En fantastisk støtte hele vejen

Jeg er i gang med er 12 ugers forløb hos skønne Michelle. Jeg har været meget modløs i forhold til motion og har ikke kunnet finde motivationen overhovedet. Michelle har været en fantastisk støtte og har givet mig et tilpas spark bagi der har givet mig blod på tanden til at komme afsted og træne. Hun har været min støtte på de første løbeture, hvilket har været min kickstart til at komme i træningscentret igen.
Måden Michelle motiverer og råder på har for mig været hel fantastisk. Hun gir et kærligt spark som giver ny energi, hvis jeg har været ved at miste modet og det er jeg evig taknemmelig for. Jeg vil hel klart fortsætte med at blive vejet hos Michelle efter de 12 uger er gået. Jeg sender hel klart de bedste anbefalinger til Michelle og de gode vaner.

Louise Frank

15,3 kg lettere og 72 cm mindre

I tirsdags havde jeg så min sidste måling hos Michelle. Jeg startede den 18. Oktober og 7 måneder og 15,3 kilo senere, er bukserne fra sidste sommer bare ALT for store. Det har stået lidt stille her til sidst. At flytte til Aalborg var åbenbart en større omvæltning end jeg først havde troet og så det med at sidde på sin flade i skolen, kontra være på arbejde, har virkelig meget at sige. Lad det være sagt, så har jeg jo også puttet lidt på i muskler, men ja -et samlet vægttab på 15,3 kilo, der er røget 7,5 cm på min overarm, 12,5 om brystet, 24 om taljen (YES, I KNOW) 18 om hoften og 10 om lår. I alt er jeg svundet 72 cm om de steder!! Jeg er virkelig stolt af mig selv og selvom det er slut hos Michelle, så vil jeg fortsætte med at kæmpe!! Jeg stopper ikke før jeg er tilfreds. Hvornår det så end er.

Mette Olsen

Et forløb der er tilpasset min hverdag

Jeg er i fuld gang med et forløb ved Michelle og er super glad for det. Helt fra starten har hun taget højde for, hvad jeg gerne vil og fået tingene til at passe ind i min hverdag.

Jeg har hver gang fået nye råd eller forslag baseret på, hvor jeg er i mit forløb. Der er fokus på kost, motion, sund livsstil og ikke mindst, at der skal være plads til lidt af det sjove indimellem.

Jeg har fået en ny livsstil, hvilket i første ombæring har betydet -7 kg. og -20 cm. på under 3 måneder. Jeg fortsætter kampen og glæder mig til hver gang jeg skal ud til Michelle og have en status på mit forløb.

Vibeke Johannesen

Altid glad og i godt humør

Jeg har selv gået inde hos Michelle, det var en fantastisk oplevelse, ikke mindst med at smide nogle kilo men også hendes altid gode humør og sjove kommentar, så man var altid glad og i godt humør når man gik ud inde fra Michelle også selv om vægten ikke altid var det man ønskede sig.

Altid klar med en opskrift og gode ideer til mellem måltider.

Jeg kan kun give Michelle min bedste anbefaling

Lone Dahl

Relevant kropsanalyse

CROSSGYM RANDERS har haft besøg ad DE GODE VANER
Vores varmeste anbefalinger til Michelle fra De Gode Vaner
Hun gav deltagerne en god kvalificerede indsigt i hvorledes vores krop er sammensat af bl.a muskler, vand, fedt mv.

Bestemt en god og relevant måling. Vi har allerede lavet aftale om analyser igen til efteråret.

Pia Højlund Juul